{Great things are never done by one person. They're done by a team of people.}

Code Compagnons

Code Compagnons

De klant kan niet wachten tot jouw design live gaat. Maar dan: de webbouwer. Zijn interpretaties bezorgen frustraties. Er blijkt veel niet mogelijk om jouw ontwerp overeind te houden. Gevolg? Een website die niet fijn oogt én niet goed functioneert. Enter Code Compagnons. Die denken in bits en bytes, maar hebben óók ervaring in jouw vak. Spreken HTML én jouw taal. Laten alles wat jij vormgeeft online werken.

Van JPG naar scherpe offerte

Bij Code Compagnons is jouw design heilig. We vertalen alles naar een werkbare website of applicatie. Wat je maar bedenkt. Wij kunnen ook met je meedenken en tips geven. Maar alleen als jij dat wilt. Code Compagnons werkt snel. Tegen scherpe prijzen, zodat jij ook nog verdient aan jouw webdesign. Geef ons een JPG en jouw specifieke wensen en je hebt snel een offerte in huis.

Van PSD naar HTML

Is jouw ontwerp klaar? En kun je je vinden in onze offerte? Dan zetten we jouw bestand om in een vlot lopende website of applicatie. Een meerlaags Photoshop-bestand of een vectorbestand: we kunnen overal mee uit de voeten.

Van online naar blije klanten

We kijken door een technische bril naar designs. En door een designersbril naar techniek. Zo gaat grafisch werk écht samen met code. Jij blij, jouw klant blij. Dáár gaan we voor. Alleen zo laat je jouw werk online werken.

De Compagnons

Johan – Project management

Jouw aanspreekpunt bij ieder project

Christian – PHP developer

PHP. Laravel? CodeIgniter? Symfony? Het maakt Cristian niet uit. Kom maar op!

Yoeri – MEAN.js developer

Processen automatiseren of vereenvoudigen? Yoeri brengt verschillende data samen in één overzichtelijk geheel zodat jij het op jouw manier kan gebruiken.

Anastasia – WordPress developer

Custom WordPress themes is haar specialiteit. 100% pixel perfect waarbij de huisstijl in takt blijft bij het updaten. En eerlijk gezegd, dit geldt ook voor Drupal.

Paul – Python / full stack developer

Hij is een echte hardcore developer. Geef hem een leeg .txt bestand en hij codeert er jou mooiste, snelste en meest stabiele applicatie van! Vraag je hem zijn voorkeur, dan wordt het zéér waarschijnlijk Python.

We laten laten jouw design werken met

Python development: web applicatie maken met python

Python is een programmeertaal voor algemene doeleinden, dus het kan voor veel dingen worden gebruikt. Python wordt gebruikt voor webontwikkeling, AI, machine learning, besturingssystemen, ontwikkeling van mobiele applicaties en videogames.

Django framework: website ontwikkelen met het Django framework

Django is een hoogstaand Python-webframework dat een snelle ontwikkeling van veilige en onderhoudbare websites mogelijk maakt.

php laravel framework: applicatie ontwikkelen met laravel

Laravel wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen van aangepaste web-apps met behulp van PHP. Het is een webframework dat veel dingen afhandelt die vervelend zijn om zelf te bouwen, zoals routering, HTML-templating en authenticatie.

codigniter: ontwikkelen van een codeignter applicatie

CodeIgniter is een opensource-framework geschreven in de objectgeoriënteerde programmeertaal PHP.

node javavscript: Javascript applicatie ontwikkelen met node.js

Node JS is een open-source JavaScript-tool die is gebouwd op de JavaScript-engine van Google Chrome. Het wordt gebruikt om schaalbare network applicaties te bouwen met behulp van een event-driven, non-blocking I / O-model, waardoor het snel en licht op de middelen maakt.

javascript: javascript website tools bouwen

JavaScript is een op tekst gebaseerde programmeertaal die zowel aan de clientzijde als aan de serverzijde wordt gebruikt en waarmee u webpagina’s interactief kunt maken.